NEUKEN IS GEZOND (al dan niet in de kont)


neukenGaap, ik krijg op gezette tijden post van lezers die mij op verontruste toon schrijven: mijnheer van Amerongen, is uw leven in Portugal nou niet heel erg eng, hangt uw bestaan vaak niet aan een zijden draadje? Uw columns in de Volkskrant liegen er niet om en wij weten uit diverse openhartige interviews met u (vooral die met Bibeb in Vrij Nederland was legendarisch) dat u nooit iets verzint.

Ik leg dan eerst altijd even subtiel uit dat ik niet Martin van Amerongen ben (mijn vader heeft het ondermaanse al enige tijd geleden verlaten) en vervolgens schrijf ik dat ik een medisch wonder ben. Ik heb de volgende kwaaltjes inmiddels al overleefd: cholera, knokkelkoorts, hepatitis A & B, malaria, hondsdolheid, builenpest, tyfus, gele koorts, schistosomiasis, toxoplasmose, de ziekte van Chagas, leishmanisasis, het Hantavirus long-syndroom, leptospirosis, echinococcus, brucellosis, fascioliasis, onchocerciasis en verder nog wat alledaagse kwalen en aandoeningen zoals schurft en hoofdluis en natuurlijk de vertrouwde reizigersdiarree. Wat de soa’s betreft houdt ik mij altijd erg op de vlakte, ik bedoel, die schimmels zijn niet iets om trots op te zijn en bovendien zeer hardnekkig, zoiets vertel je gewoon niet aan je partner. Mijn leven in Zuid-Amerika was natuurlijk wel iets ruiger, temeer omdat de bordelen daar zo goedkoop zijn.

Nederlandse vrienden die mij in Paraguay bezochten, nam ik altijd mee naar het beruchte quilombo in de Chili-straat, met keurige bediening, een welkomstdrankje van het huis en dat alles voor tien euro. In +31 wordt er altijd heel kinderachtig gepraat over bordeelbezoek, met name door vrouwen van vijfenveertig die net het eerste kindje in de Babboe bakfiets hebben geworpen en de godganse dag prosecco slobberren en het huishouden en mannie op een schandalige manier verwaarlozen. Voor mij is het gewoonste zaak van de wereld om op bordeel te gaan met wat vrienden, zeker nu ik op een leeftijd ben gekomen dat ik niet meer squash. Neuken is de enige remedie tegen de midlife crisis, en de regel is dan dat je sekspartner nooit meer dan de helft van jouw leeftijd mag hebben.

Oudere dames maken zich ook vaak druk om mijn drankgebruik en dan raad ik ze aan om maar eens de Braziliaanse Brieven van August Willemsen te lezen, of De Val, in vergelijking met Guus ben ik een praktiserend heilsoldaat.

Portugal is niet bepaald het aangewezen land om met drinken te stoppen. Een aguardient van de boer doet anderhalve euro, ik bedoel maar.  Met roken stoppen is ook al zo lastig als je maar drie euro zestig eurocents voor een pakje blauwe Chesterfield betaalt.

Toen ik nog in Paraguay woonde, vroeger lezers mij ook wel eens of ik er moreel geen moeite mee had om in een bananenrepubliek te wonen waar iedereen maar altijd naar de hoeren gaat, zit te zuipen en te snuiven, waar de mohammedanen gewoon werken, waar de zon altijd schijnt, waar niemand belasting betaalt en waar je gewoon een knap wapen in een campingwinkel kan kopen. Nou, antwoord ik dan, en bij jullie dan: een Frans Timmermans, een Frans Weisglas, een Marcel van Dam, een Paul de Leeuw en een Jeroen van der Boom, die doen qua misdadigheid echt niet onder voor de betreurde generaal Stroessner. Nou, ik moet stoppen, het tijd is voor mijn pilletjes, ik maak me weer veel te druk. Vandaar die oude Latijnse wijsheid: Caelum non animam mutant qui trans mare currunt. Je neemt altijd jezelf mee, al is het hier natuurlijk altijd mooi weer en wacht jullie een zomer des doods, met temperaturen die nauwelijk boven de tien graden zullen reiken. Daarom Gaap, ik val herhaling, neuk jezelf daar maar lekker warm in Mokum! Kusje!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Gaap en Tuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op NEUKEN IS GEZOND (al dan niet in de kont)

  1. Pingback: Is Neuken Gezond | Sexy Met Cam

  2. Pingback: Neuken Gezond | SexDate Thuis

  3. Those who hurry cross the sea change the sky [upon them], not their souls or state of mind Hexameter by Horace (Epistulae I, 11 v.27). Seneca shortens it to Animum debes mutare, non caelum (You must change [your] disposition, not [your] sky) in his Letter to Lucilium XXVIII, 1

  4. jeroen drabbe zegt:

    ik begrijp dat er geen BOEK komt maar een DAGBOEK! Het is mij om het even. Short stries zijn eruuuug in. Heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s